style - makeup - dresses - accessories konularında alt başlıklar?

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
merhaba özgün bi site oluşturmaya çalışıyorum. özgünden kastım botla yükleme yapılmayan, içerik sayfalarına credit verilerek elle tek tek oluşturulacak bi site. başlıktaki anahtar kelimeler ana kategorilerim olcak. bu kategoriler altında alt kategoriler neler olmalı fikir vermek isteyen var mıdır?

örneğin.

dresses > clothes , hoodie

style > tattoo , piercing

makeup > eye makeup

gibi gibi.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Bu tarz alt keyword aramak istiyorsanız, pinkey.club kullanarak da bulabilirsiniz.

Örnek: makeup kategorisi > gireceksiniz pinkey sitesine

Yan tarafa yeni pinkey sekmesi açıp make up da çıkan alt kelimeyi seçerek

Tekrar bi yeni sekme açıp çıkan alt kelimenin alt kelimesini aratmak.

İşleyiş tamamen basit. Uğraşırsanız herşey basitleşiyor.

Bol kazançlar..
hocam merhabalar. pinkey.club daki listelemelerin sıralaması belli bi orana göre mi yoksa tamamen rastgele mi. örneğin en çok aranna keywordler başta çıkanlar mı oluyor

Özel mesaj ile sorduğun cevaba istinaden;

Evet karma olarak seçebilirsiniz. En çok alt keyword çıkan kelimeleri kullanabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

freusty

webmasterfrm
Özel mesaj ile sorduğun cevaba istinaden;

Evet karma olarak seçebilirsiniz. En çok alt keyword çıkan kelimeleri kullanabilirsiniz.

bi şey anlamadım bu yazıdan. soruma cevap olmadı. bi kelime aratıldığında bi liste çıkıyor. en üstten alta doğru aranma hacmine göre mi belirleniyor. üstteki en çok aratılanlar sonra yavaş yavaş az aratılanlara mı düşüyor liste.

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
repin sayılarına http://repin.pinkey.club/ buradan bakabılırsın.

aranma hacmini pinterest analyticsden bakabilirsin anca

misal dress diye ana katogrın olur.

belirttiğimiz yerlerden alt dallara aranma hacmi repin gibi kıyaslamalarını yaparsın iyi olanları dallandırır budaklandırırsın

freusty

webmasterfrm
repin sayılarına http://repin.pinkey.club/ buradan bakabılırsın.

aranma hacmini pinterest analyticsden bakabilirsin anca

misal dress diye ana katogrın olur.

belirttiğimiz yerlerden alt dallara aranma hacmi repin gibi kıyaslamalarını yaparsın iyi olanları dallandırır budaklandırırsın

çok teşekkürler aradığım hemen hemen buydu zaten. repin oranı yüksekse etkileşimi aranma hacmi de yüksektir düz mantık. çok faydası dokunacak.

Mehkut06

webmasterfrm
Tamam açacaksında kelimenin değeri ney.tık oranı kaç. Hangi dil. Benim değerim en çok tık alan ülkeye göre kelimeler

freusty

webmasterfrm
Tamam açacaksında kelimenin değeri ney.tık oranı kaç. Hangi dil. Benim değerim en çok tık alan ülkeye göre kelimeler

ingilizce. tık oranı değeri mühim değil en popüler kelimeler üzerine kuruyorum. zamanla yavaş yavaş artar oranlar sabretmeyi bildikçe bi anda kazanmayı planlamıyorum zaten.

siteden bi kategorinin örneği

x4FIwc.png

bu şekilde her kategori için popüler alt kategoriler mevcut.