Twitter Askıya Alınan Hesap, Kod Gelmemesi ve Banlar Hakkında Bilgilendirme

Mehmet42

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Hesabın askıya alınmasına itiraz etme

Önce şu formu eksiksiz doldurun > Appeal an account suspension or locked account
Ardından hemen mail adresinize girin ve twitter dan mail geldiğini göreceksiniz o maile evet benim yazıp cevaplayın.
Ve beklemeye başlayın size olumlu olumsuz geri dönüş yapacaklar.(süre 1 hafta ile 6 ay arası)

Twitter aramayla veya smsle kod göndermemesine çözüm

1. yol > Çıkış yapıp, tarayıcı çerezlerini temizleyip, tekrar giriş yapmayı deneyin .
2. yol > Şurdan yardım formu gönderin sonra mail adresinizi kontrol edin gelen maile lütfen yardım edin kod gelmiyor yazıp cevaplayın.

Twitter Banları ve Çözümleri

Önce şu siteden hesabınızda ban var mı kontrol edin > Twitter Shadowban Test

Search Suggestion Ban Çözümü

Tüm gönderileri ve beğenileri silip 1-2 hafta hesaba asla giriş yapmayın ve en önemli bandır yerseniz etkileşim almanız zor olur. (Geçme İhtimali %50)

Search Ban Çözümü

Önemsizdir ama yerseniz çok zor kalkar 18 yaş üstü video veya resim paylaşımını abartırsanız sonuç Search Ban olur çözümü tüm gönderileri silip birkaç gün beklemek.(Geçme İhtimali %25)

Tamamen kendi deneyimlerimi ve bilgilerimi anlatım umarım işinize yarar bol kazançlar

hbilgic

webmasterfrm
twitter ban kontrol sitesi çok kullanışlı duruyor.

Netyapi

webmasterfrm
Merhaba bir hesabım var mavi tikli bir şey oldu ne olduğunu anlamadım açamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Hesap adı : https://twitter.com/renato_caval

Netyapi

webmasterfrm
Bbir hata vermiyor giriyorum beni hesabımı bulma sayfasına gönderiyor mailimi görmüyor kullanıcı adımı ve bio bilgim bu hale geldi ilk defa gördüm ne olabilir.

BöcekBaşı

webmasterfrm
Ticaret: 1 / 0 / 0
Çok değişik hocam şifre girince öyle yapması tuhaf.