Uzak masaüstü pinterestte kullanımı

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Paylaşmış olduğumuz ücretsiz masaüstünü nasıl pinterestte kullanırız onu anlatayım.

genelde shadow ban ilk açılımda yer ip çakışır mac adresi yakalanır shadowa düşer.

uzak masaustü kurduktan sonra lokasyonunuza göre pinterest hesabınızı açınız yani örnek vereyim,amerikan lokasyon uzak masaustu actınız pinterest hesabınızı açarkende amerikan lokasyon kurun.

bu şekilde sıfır ip ile tertemiz bir pinterest hesabı kurmus olursunuz hatta hosting işlemlerinizi bağlama işlemlerinizide burdan yapın işinizi bitirin ve uzak masaustunu silin sonra azura portaldan.

İşlemleri tekrarlayarak temiz kurulacak pinterest sistemler yapabılırsınız.

Arslan

webmasterfrm
Peki Hocam MAC Adresi yakalanmamaı için her hesap açacagımızda random bir mac adresi oluşturarak kurulum gerçekleştirmek ne kadar faydalı olur. shadow ban sebeblerinde mac adresinin önemi nedir?

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
mac adresi yanlış bilmiyorsam her türlü alt maskede kalıyor değiştirsende.
ben sanmıyorum mac adresinden yakalandığımızı .
uzakmasaustu ile de ban yiyorsanız kesin kesin diyebilirimki hosting ip niz mimlenmiştir.

mavikorku

webmasterfrm
Denemeye başladık biz bakalım hocam. Siz denediniz mi buradan veya ne kadardır açık? masahimara bu arada ubuntu kurup plesk kurabilir miyiz?

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
o konuya tam hakim deilim ama yapanlar var diye biliyorum,
ben pek kullanmıyorum çok nadir özel denemem gereken siteler oluyor onlar için kullanıyorum arada

controlsuz

webmasterfrm
benim sitede Türkçe içerik yok ama hitler tıklamalar hep Türkiye'den neden acaba

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
hastaglarını kontrol et hocam,türkçe hastag basıyosunuz yüksek ihtimal