GhostAngel
webmasterfrm

Merhaba değerli olwa.net üyeleri, XenForo üzerinde olan bilgilerimi sizlere belli bir ücret karşılığında sunuyorum. Anahtar teslim şeklinde XenForo kurulum hizmeti veriyorum. Detayları size aşağıda anlatacağım.
------------------------------
Neler Yapıyorum?
★ XenForo Kurulumu ★
★ XenForo Türkçeleştirme ★
★ XenForo Tema Kurulumu ★
★ XenForo Eklenti Kurulumu ★
★ XenForo Ayarlarını Yapılandırma ★
★ XenForo Katagori ve Forum Açma ★
★XenForo Rota Ayarı ★
★ XenForo SEO Ayarı★
★ XenForo Üye Grupları Ayarı ★
★ XenForo Rank Ayarları ★
★ XenForo Admin ve Yetkili Ayarları★
ve daha bir çok ayar, yapılandırma vs. tüm bunlar için iletişime geçip daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Fiyat özel görüşmeden sonra verilecektir, gerekli olan herşey ve detay size anlatılacaktır.
İletişim ;
WhatsApp : 0850 466 63 24
MÜŞTERİ YORUMLARI
Besiktasliyiz;1075003606' Alıntı:kendisinden hizmet alındı. sağolsun kardeşimiz baya ilgili. gecenin geç vakitlerine kadar aldığı işi bitirmenin derdinde.
seoexperts;1075430679' Alıntı:xenforo kurulumu yaptı başarılı ve ilgili biri arkadaş tavsiye ederim eline sağlık hocam teşekkür ederim
anilceliko;1075443841' Alıntı:XenForo hizmeti sağlandı, ilgili ve işinde profesyonel birisi.
yahyadegirmen;1075456864' Alıntı:İşinin ehlidir her konuda yardımcı oldu teşekkür ederim
NecatiGZL;1075629374' Alıntı:Xenforo hizmeti alındı işinde gerçekten başarılı.
MakayWeb;1075994933' Alıntı:bir dostumun işi yaptırıldı, teşekkürler.
bulgaria;1076007156' Alıntı:Xenforo için yardıma ihtiyacım vardı. Kısa sürede yanıt verip işe de kısa sürede başladı ve temiz bir iş çıkardı teşekkür ederim.
Garfield;1076054842' Alıntı:xenforo tema düzenleme ve xenforo hizmeti alındı, ilgili ve çözüm odaklı bir arkadas tsk ederım.
Seodeveloper;1076058093' Alıntı:Arkadaş işinde çok ilgili kurulum ve destek verdi tşk ederim
Diğer Hizmetlerimiz
▶ LOGO║AVATAR║KARTVİZİT║TANITIM AFİŞİ║SOSYAL MEDYA POST║SERKAN ÖRÜÇ ✔
★ WordPress Hizmetleri ★ Tema Kurulum ve Türkçeleştirme ★ Seo ve Güvenlik ★ Anahtar Teslim ★ Full Destek ★
? Sanal Kart ? Bankalar Arası Transfer/Ödeme Hizmetleri ?
Konu sahibi tarafından düzenlendi: