Yapaydan-Taklitten-Teliften Kapatılan İnstagram Hesaplarını Açmak

Profesör

Ben yokken rüzgаrım eser o dа size yeter.
Kategori Moderatörü
Ticaret: 0 / 0 / 0
Instagram Kapanan Hesap Nasıl Açılır? ya da açılır mı? kısaca sizlere bu konu hakkında bilgi vereceğim. Bir başkaları tarafından sahte spam, forum ve mailler ile kapanan bir çok kişinin instagram hesabı nasıl açacağım diye araştırmaya başladığınızı görününce bildiklerimi sizlere aktaracağım.
Instagram Kapanan Hesabı Açma 2019
Instagram kapanan hesabı açmak için yapmamız gereken ve sabretmemiz gereken bazı taktikler var. İnstagram her gelen maile maalesef bakmıyor ve sürekli mail değiştirmekte. Sizler bu mailleri güncel olarak arayacaksınız.
Facebook destek taleplerine 1-2 iş günü içerisinde bakıyor şansınızı orada deneyebilirsiniz.
Facebook destek talebi oluşturabilmeniz için bir facebook reklam hesabınız olması gerekmekte orada sizler için sizlere yardım etmek için reklam konusunda aktif olarak bakan Türk ve yabancı müşteri temsilcileri bulunuyor. O kişileri ikna edebilenler bulunmakta. Sizde bir şansınız deneyebilirsiniz.
Instagram Hesap Açma Formu
Yukarı da vermiş olduğum forumları günde 1 kez her birinden instagram hesabınızı açmayı deneyebilirsiniz. İnstagram hesabım eskiden kapanırken ben bu forumları kullanarak açardım. Sizde şansınızı deneyin.
İnstagram kapanan hesabı açma bazıları için kolay bazıları için ise zordur. Şayet ben hiç böyle bir problem yakın tarih de oluşmadığı için ben daha kendimi deneyemedim. Benim de başıma böyle bir şey gelirse bende bu taktikleri kullanmakta olacağım.
İnstagram güvenliği ve çoğu problemini sürekli artırmaya çalışmakta yalnız yeni açılmış hesaplara önem vermemekte.
Instagram Hesapları Nasıl Kapatılıyor?
Instagram da kapatılan hesaplar genellikle gereksiz insanlar tarafından instagram taklit formu ile kapanan hesaplardır. Instagram taklit formu ile hesabınız kapanmamasını istiyorsanız elinizden geldiği kadar gönderi paylaşmaya bakın. Bir haftada bir kez profil fotoğrafınızı da değiştirmeyi unutmayın.
Instagram 13 yaş formu ile kapanan ve Instagram taciz ve zorbalık formu ile kapatılan ve hatta instagrama mail atarak kapanan da bir çok hesap bulunmakta.
Instagrama mail atarak kapandı ise hesabınız istediğiniz yapın istediğiniz kadar aktif olsun hesabınız kapanır. Diğer dediğim forumlar ile kapatıldı ise hesabınızı yeterince aktif kullanmadığınızdan dolayı kapatan kişi tarafından kolay olacaktır.
Benim instagram hesabım kapanmaz demeyin sizi de sevmeyen insanlar vardır.
Instagram hesabımı kapanan hesap nasıl açılır ? konumuz da bu kadardı bildiklerinizi yoruma atarak bana yardımcı olabilirsiniz. Bende yazıyı günceller daha fazla insana yardımcı olmaya çalışırım.