OLWA ÜYELERİNE ÖZEL REDDİT VE FACEBOOK İLE PARA KAZANMA TAKTİĞİ YAYINDA !!

Yakın zamanda Çıkaracağım Para Kazanma Taktiği 2 yi Paylaşalım mı ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mkaan

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
EnbMEDYA hocam size inanarak siteyi açtım adsense olan sitede alt alan adı açtım bir gün deneme yapayım dedim nasıl hit gelecek Türkçe makaleleri Google çeviri yaptım sadece reddit bir sayfasında bir makale paylaştım gün içinde 35 tekil gelmiş say.ac ve Google analiz saymış teşekkür ederim taktik tıkır tıkır çalışıyor ✔️✔️✔️
Asıl site adsense almak için özgün makale hazırlıyorum

EnbMEDYA

Platin Üye
Ticaret: 1 / 0 / 0
EnbMEDYA hocam size inanarak siteyi açtım adsense olan sitede alt alan adı açtım bir gün deneme yapayım dedim nasıl hit gelecek Türkçe makaleleri Google çeviri yaptım sadece reddit bir sayfasında bir makale paylaştım gün içinde 35 tekil gelmiş say.ac ve Google analiz saymış teşekkür ederim taktik tıkır tıkır çalışıyor ✔✔✔
Asıl site adsense almak için özgün makale hazırlıyorum
Taktiği eksiksiz uygularsanız adsenseniz olduğunda farkı göreceksiniz hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana yakında adsense onay taktiğide paylaşabilirim ;) :)

mkaan

webmasterfrm
Taktiği eksiksiz uygularsanız adsenseniz olduğunda farkı göreceksiniz hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana yakında adsense onay taktiğide paylaşabilirim ;) :)
Arkeoloji domaini adsense için gerekli kurallara göre makale giriyorum bir kaç güne onaya göndereceğim bende beklerken Bi deneme yapayım dedim sonucu görünce Pinterest ile uğraşmak gerçekten riskli ve boş olduğunu gördüm paylaşım yaptığımda geç saatti tam zamanında paylaşmış olsaydım daha etkili olabilirdi adsense taktiğini merakla bekliyorum hocam siz bu işi gerçekten biliyorsunuz ne taktik paylaşsanız hemen uygularım teşekkürler

Gokhan

webmasterfrm
Burada tek takıldığım domain nasıl olmalı burada tek benmi takılıyorum yoksa varmı benim gibi takılan. Bana örnek verebilecek varmı tbm gusel vs şu domain al örnek arkeolojibelgeselkanali.com mu yoksa arkeolojibelgesel.com mu burada takılmadan dolayı hiç yol alamıyorum. Konuda yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.

EnbMEDYA

Platin Üye
Arkeoloji domaini adsense için gerekli kurallara göre makale giriyorum bir kaç güne onaya göndereceğim bende beklerken Bi deneme yapayım dedim sonucu görünce Pinterest ile uğraşmak gerçekten riskli ve boş olduğunu gördüm paylaşım yaptığımda geç saatti tam zamanında paylaşmış olsaydım daha etkili olabilirdi adsense taktiğini merakla bekliyorum hocam siz bu işi gerçekten biliyorsunuz ne taktik paylaşsanız hemen uygularım teşekkürler
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim 1-2 testin ardından adsense onay taktiğinide paylaşacağım :)
Burada tek takıldığım domain nasıl olmalı burada tek benmi takılıyorum yoksa varmı benim gibi takılan. Bana örnek verebilecek varmı tbm gusel vs şu domain al örnek arkeolojibelgeselkanali.com mu yoksa arkeolojibelgesel.com mu burada takılmadan dolayı hiç yol alamıyorum. Konuda yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.
İçerik ingilizce olacağı için ingilizce domain alabilirsiniz domainin pek önemi yok bu taktikte tabi ki seçim size kalmış. Mesela ben domain seçerken anlamlı olsun diye mesela derin arkeoloji , deeparchaeology tarzında domainler üretip uzantı farketmeksizin alıyordum.

Gokhan

webmasterfrm
Ing alacağım örnek verdim telefonda ve ing bilmediğim için demiş oldum emekleriniz için teşekkür etmeyi unutmusum özür dilerim emekleriniz için özür dilerim. Tmm yüksek olarak deep archaeology bulduk diyelik ve bu domain bos veya buna benzer bir domain mi uretmem lazim ksfa karisiyor valla ??

EnbMEDYA

Platin Üye
Ing alacağım örnek verdim telefonda ve ing bilmediğim için demiş oldum emekleriniz için teşekkür etmeyi unutmusum özür dilerim emekleriniz için özür dilerim. Tmm yüksek olarak deep archaeology bulduk diyelik ve bu domain bos veya buna benzer bir domain mi uretmem lazim ksfa karisiyor valla ??
Boş veya benzer bulabilirsin hocam illa .com olmasına gerek yok alternatife de yönelebilirsin :)

mkaan

webmasterfrm
EnbMEDYA Facebook yeni hesap açtım bir kaç grupta ne paylaşsam spam dedi. Şimdi hesap incelemede bu gibi sorunla karşılaştınız mı? Çözümünüz var mı?

EnbMEDYA

Platin Üye
mkaan ben arkadaş çevremden kişisel profillerini toplayıp paylaşıyordum eski hesaplar 2012-2014 arası hesaplardı bu tür hesaplarda bir problem yaratmıyor :)