son sürümü yükle çözülecektir yapamaz isen özel mesaj ile bana ulaşrun campaign diyince resimdeki yazı çıkıyor fakat birşey paylaşmıyor tüm anlatılanları birebir uyguladım ne yapabilirim.
![]()
son sürümü yükle çözülecektir yapamaz isen özel mesaj ile bana ulaşrun campaign diyince resimdeki yazı çıkıyor fakat birşey paylaşmıyor tüm anlatılanları birebir uyguladım ne yapabilirim.
![]()
son sürümü nereden indirebilirim galiba ücretli bir eklenti.son sürümü yükle çözülecektir yapamaz isen özel mesaj ile bana ulaş
Adrenochrome googlede aratabilirsiniz bulamaz iseniz yardımcı olayım.
tüm ayarları denildiği gibi yaptım eklentileri son sürüme güncelledim buna rağmen sadece bir kere paylaşım yaptı run campaigne basınca daha sonra yine aynı hatayı vermeye devam etti yardımcı olabilecek var mı?![]()
Pinterest Wordpress Automatic Eklenti Sorunu Çözümü
Güncel versiyonla birlikte wordpress içerik çekme sorununuzu ortadan kaldıracaktır. Bol kazançlar dilerim. Pinterest automatic eklentisini de güncel sürümüyle değiştirildi :)www.olwa.net
Linkte güncel eklenti versiyonları mevcuttur.
tamam teşekkürlerAdrenochrome hocam Tolga yardımcı olacaktır.
tüm ayarları denildiği gibi yaptım eklentileri son sürüme güncelledim buna rağmen sadece bir kere paylaşım yaptı run campaigne basınca daha sonra yine aynı hatayı vermeye devam etti yardımcı olabilecek var mı?
bayadır kullanmıyorum wp autoyu ama güncel sürümü kullanan arkadaşlarımız mevcut sıkıntısız kullanıyorlar sanırım.
wp auto denenmiştir guncel versiyonu sorunsuz çalışıyor.