Pinterest Eğitimi (ücretsiz) Part-3

mkaan

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
run campaign diyince resimdeki yazı çıkıyor fakat birşey paylaşmıyor tüm anlatılanları birebir uyguladım ne yapabilirim.

RXsmxj.png
son sürümü yükle çözülecektir yapamaz isen özel mesaj ile bana ulaş

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm

Linkte güncel eklenti versiyonları mevcuttur.

Adrenochrome

webmasterfrm
Adrenochrome googlede aratabilirsiniz bulamaz iseniz yardımcı olayım.

Linkte güncel eklenti versiyonları mevcuttur.
tüm ayarları denildiği gibi yaptım eklentileri son sürüme güncelledim buna rağmen sadece bir kere paylaşım yaptı run campaigne basınca daha sonra yine aynı hatayı vermeye devam etti yardımcı olabilecek var mı?

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
bayadır kullanmıyorum wp autoyu ama güncel sürümü kullanan arkadaşlarımız mevcut sıkıntısız kullanıyorlar sanırım.
tüm ayarları denildiği gibi yaptım eklentileri son sürüme güncelledim buna rağmen sadece bir kere paylaşım yaptı run campaigne basınca daha sonra yine aynı hatayı vermeye devam etti yardımcı olabilecek var mı?

wp auto denenmiştir guncel versiyonu sorunsuz çalışıyor.

Konu sahibi tarafından düzenlendi:

Adrenochrome

webmasterfrm
bayadır kullanmıyorum wp autoyu ama güncel sürümü kullanan arkadaşlarımız mevcut sıkıntısız kullanıyorlar sanırım.

wp auto denenmiştir guncel versiyonu sorunsuz çalışıyor.

sorun arkadaş tarafından çözülmüştür teşekkürler. birde birşey sormak istiyorum böyle bir uygulama için nasıl bir site önerirsinizz. Yani çoğunluka sitede resim olacağı için blog yazılarının yazıldığı bir site uygun olmaz gibi geldi bana bunun yerine bir wallpaper sitesi olabilirmi veya farklı önerileriniz varmı arkadaşlar.

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
reklam yerleşimi uygun olan ve tbm si iyi olan her tema olur.
sahifa pintis bunlar reklam yerleşimi gayet uygun tbm side güzel.
ama illa farklı olsun dıyorsan ki bence olsun farklı bir tema özgünleştirilmiş bir tema önerimdir.

tbm si iyi olmasından kastım bende pek anlamıyorum o olayı ama bazı temalar ne alakaysa güzel tbm to sağlıyor.