Gayet güzel kazandıran bir sitemi 2 haftada bir kontrol ediyorum. Bu sefer kontrol ettiğimde bir campaing'in içerik çekmediğini farkettim. elle tetikledim ancak yine çekmedi ve "bu keywordde içerik yok, keyword şu zaman sonra (48dk sonra gibi) yeniden aktif edilecek. sende şimdi keywordu ektif edebilirsin" gibisinden bir açıklama geldi. Hemen hemen her keywordde aynısını dedi. bende elle aktif et'e tıkladım ama düzelme olmadı. campainglerin diğerlerinde sıkıntı yok. yeni campaing oluşturdum, aynı keywordleri girdim yayınladım ama yine aynı. içerik çekmiyor. sorun ne olabilir?
not: aynı sorun sanki başka bir sitede yada aynı sitede olmuştu. en azından bir campaing'e elle "keywordu aktif et" dediğimde içerik çekmeye başladığını hatırlıyorum. tabi sorun aynı sorunmuydu bilemiyorum şuan.
not: aynı sorun sanki başka bir sitede yada aynı sitede olmuştu. en azından bir campaing'e elle "keywordu aktif et" dediğimde içerik çekmeye başladığını hatırlıyorum. tabi sorun aynı sorunmuydu bilemiyorum şuan.