Wordpress Automatic Keyword İçerik Çekmeme Sorunu

fulbaibu

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Gayet güzel kazandıran bir sitemi 2 haftada bir kontrol ediyorum. Bu sefer kontrol ettiğimde bir campaing'in içerik çekmediğini farkettim. elle tetikledim ancak yine çekmedi ve "bu keywordde içerik yok, keyword şu zaman sonra (48dk sonra gibi) yeniden aktif edilecek. sende şimdi keywordu ektif edebilirsin" gibisinden bir açıklama geldi. Hemen hemen her keywordde aynısını dedi. bende elle aktif et'e tıkladım ama düzelme olmadı. campainglerin diğerlerinde sıkıntı yok. yeni campaing oluşturdum, aynı keywordleri girdim yayınladım ama yine aynı. içerik çekmiyor. sorun ne olabilir?

not: aynı sorun sanki başka bir sitede yada aynı sitede olmuştu. en azından bir campaing'e elle "keywordu aktif et" dediğimde içerik çekmeye başladığını hatırlıyorum. tabi sorun aynı sorunmuydu bilemiyorum şuan.

fulbaibu

webmasterfrm
Bu sorunu eklentinin son sürümüyle aşmıştık diye hatırlıyorum. masahimara

Hocam diğer kategori ve kampanyalarda sorun yok. Sadece bir kampanyada, eklediğim anahtar kelimelerle ilgili içerik çekemiyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. "Anahtar kelime aktif değil, şimdi aktif et"

böyle bir sorun yaşandı mı daha önce?

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Hocam diğer kategori ve kampanyalarda sorun yok. Sadece bir kampanyada, eklediğim anahtar kelimelerle ilgili içerik çekemiyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. "Anahtar kelime aktif değil, şimdi aktif et"

böyle bir sorun yaşandı mı daha önce?

masahimara konuya ilave edecek eklentiyi

fulbaibu

webmasterfrm
masahimara konuya ilave edecek eklentiyi

eyvallah çok teşekkürler hocam. Peki hocam eklentiyi çalışan kampanyaları bozmadan nasıl ekleyebiliriz? Şuan çok iyi çalışan kampanyalarım var. eklentiyi kaldır kur dediğimizde tüm kampanyalar gidecek silinecek mi? baştan bir daha mı kampanya olluşturmak gerekiyor?

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
eyvallah çok teşekkürler hocam. Peki hocam eklentiyi çalışan kampanyaları bozmadan nasıl ekleyebiliriz? Şuan çok iyi çalışan kampanyalarım var. eklentiyi kaldır kur dediğimizde tüm kampanyalar gidecek silinecek mi? baştan bir daha mı kampanya olluşturmak gerekiyor?

Wordpress deki varolan eklentiyi kaldırıp size verilmiş olanı kuracaksınız. Ayarlarınız aynı kalacaktır.

Adrenochrome

webmasterfrm
şuan farkettim arkadaş yazınca bir bakayım dedim bendede aynı sorun var eklentiyi beklemedeyim