preklambir
webmasterfrm
teşekkürler
Reklam yerleşimini gözden geçirmenizi tavsiye ederim tek eksiğiniz reklam yerleşimi.tekrar merhaba sitem adsense onaylanmayınca bende adsense onaylı bir siteme alt domain açıp öyle uyguladım bu taktiği günde yaklaşık 1000 kişi giriyor siteme fakat gelir olarak henüz bir şey yok sadece 2 tıklamaya 0.70 kuruş aldım büyük ihtimalle ben yanlış birşey yapıyorum acaba nerede yanlışım var yardımcı olabilirmisiniz EnbMEDYA
teşekkürler.Reklam yerleşimini gözden geçirmenizi tavsiye ederim tek eksiğiniz reklam yerleşimi.
Şimdilik konu içeriğindeki rar içerisindeki bilgiler inceledim ve gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum , özellikle benim gibi sektörde yeni olan arkadaşlar için işin temelini anlama kısmında oldukça başarılı(tabi uygulayabilirlerse) , bu alana bende girdim şu an itibariyle ve sanırım tek bu alana
Piyasa ölmez hocam korkma bu hep canlıBaşarıp yapanlara hayırlı işler benim gibi kararsız olanlar artık piyasada yer bulabilirmiyiz bakalım![]()
eski hesap bulmaya çalış hocambirde arkadaşlar bu facebook paylaştığım gönderileri çoğunlukla spam algılıyor buna bir çözüm yokmu acaba?