OLWA ÜYELERİNE ÖZEL REDDİT VE FACEBOOK İLE PARA KAZANMA TAKTİĞİ YAYINDA !!

Yakın zamanda Çıkaracağım Para Kazanma Taktiği 2 yi Paylaşalım mı ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Adrenochrome

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
tekrar merhaba sitem adsense onaylanmayınca bende adsense onaylı bir siteme alt domain açıp öyle uyguladım bu taktiği günde yaklaşık 1000 kişi giriyor siteme fakat gelir olarak henüz bir şey yok sadece 2 tıklamaya 0.70 kuruş aldım büyük ihtimalle ben yanlış birşey yapıyorum acaba nerede yanlışım var yardımcı olabilirmisiniz EnbMEDYA

EnbMEDYA

Platin Üye
Ticaret: 1 / 0 / 0
tekrar merhaba sitem adsense onaylanmayınca bende adsense onaylı bir siteme alt domain açıp öyle uyguladım bu taktiği günde yaklaşık 1000 kişi giriyor siteme fakat gelir olarak henüz bir şey yok sadece 2 tıklamaya 0.70 kuruş aldım büyük ihtimalle ben yanlış birşey yapıyorum acaba nerede yanlışım var yardımcı olabilirmisiniz EnbMEDYA
Reklam yerleşimini gözden geçirmenizi tavsiye ederim tek eksiğiniz reklam yerleşimi.

mkaan

webmasterfrm
Acemi şansı başka da hit getiremedim yılmak yok reddit çalışma algoritması test ediyorum şunu iddia ediyorum reddit den hit getirmek öyle kolay değil
EnbMEDYA tekrardan teşekkür ederim
Adrenochrome

Screenshot_20191219_180522.jpg

Screenshot_20191219_181859.jpg

Konu sahibi tarafından düzenlendi:

harman1995

webmasterfrm
Şimdilik konu içeriğindeki rar içerisindeki bilgiler inceledim ve gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum , özellikle benim gibi sektörde yeni olan arkadaşlar için işin temelini anlama kısmında oldukça başarılı(tabi uygulayabilirlerse) , bu alana bende girdim şu an itibariyle ve sanırım tek bu alana

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Şimdilik konu içeriğindeki rar içerisindeki bilgiler inceledim ve gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum , özellikle benim gibi sektörde yeni olan arkadaşlar için işin temelini anlama kısmında oldukça başarılı(tabi uygulayabilirlerse) , bu alana bende girdim şu an itibariyle ve sanırım tek bu alana

Hayırlı olsun bol kazançlar dileriz :)

Gokhan

webmasterfrm
Başarıp yapanlara hayırlı işler benim gibi kararsız olanlar artık piyasada yer bulabilirmiyiz bakalım :)

Adrenochrome

webmasterfrm
birde arkadaşlar bu facebook paylaştığım gönderileri çoğunlukla spam algılıyor buna bir çözüm yokmu acaba?

EnbMEDYA

Platin Üye
Ticaret: 1 / 0 / 0